zondag 10 mei 2015

Weekweetjes 11-29/05/15: Igor de stippelkampioen!

De Stippelspelen is de allerbelangrijkste sportwedstrijd van de wereld voor gestippelde atleten. Igor heeft flink getraind. Eindelijk gaat ook hij naar de Stippelspelen. Maar in welke sport zou zo'n piepkleine, vederlichte atleet uitblinken?

 We vertrekken vanuit het boek: Igor de stippelkampioen van Guido van Genechten. Een grappig boek over een lieveheersbeestje dat naar de stippelspelen trekt. Ons thema bestaat deze keer uit 2 delen. Enerzijds leren we over sport, anderzijds gaan we ons sterk toeleggen op het tellen. De stippen van Igor lenen zich hier perfect voor! Met leuke spelletjes, knutselwerkjes, zoekopdrachtjes, digitale verhalen en nog veel meer zullen we onze 3 weken zeker goed kunnen vullen!


 In de namiddag spelen we zoveel mogelijk buiten! Mag ik vragen jullie vrienden zelf al in te smeren voor ze naar school komen? Zo zijn ze in de voormiddag alvast beschermd. Om 11.30 uur smeren wij hen nog eens in, en rond 14.00 uur nog eens. We gebruiken Nivea Kids. Is het ook mogelijk vanaf nu een pet of zonnehoedje in de boekentas te stoppen? Deze kunnen de kinderen dan in de namiddag gebruiken. Alvast bedankt!