woensdag 15 september 2010

Werkpleziertjes!

September schiet al goed op, hoog tijd dus om nog even wat fotootjes te trekken dacht ik deze morgen!
Maandag hebben we voor de eerste keer mogen knippen in de klas, al die snippertjes deden we in 1 grote pot en daar beplakten we vandaag een kroontje mee. Sommigen hebben meer lijm dan snippers gebruikt, dat is ook eens plezant!
De plasticinetafel (of zoals Izaak het zo mooi zegt, de appelsienetafel) was erg in trek. Echt proper en netjes werken met de plasticine lukt nog niet zo goed, dat zullen jullie kunnen zien aan de schoenzolen en kleren. Sorry hiervoor, als het een troost kan zijn mijn schoenen hangen ook vol.
Maandagmiddag en dinsdagmorgen speelden we een kleurenspel, dit is soms toch nog erg moeilijk... Volgende week maandag starten we dan ook met een nieuw thema: KUNSTIGE KLEUREN! De naam spreekt voor zich, we gaan kunstig gaan werken met kleurtjes!
Dit weekend volgt er meer info via de weekweetjes!

Kyana en Cedric werkten hard aan hun verjaardagsspullen, met een superconcentratie! Kijk maar naar hun foto's, de tongetjes hangen uit hun mond....
Ook Luca en Faith-Li werkten nog even hun kroon af. Nu zijn we bijna allemaal klaar om te verjaren!
Laat maar komen die feestjes!
18 september vieren we Luca, 26 september is Lennert aan de beurt, en 29 september volgt Josephine. HIEPERDEPIEP HOERA!!!

Werkpleziertjes!